هرگز برنج پخته‌شده مانده را مصرف نکنید : برنج از مهم‌ترین غلات و اقلام غذایی جهان است. نیمی از جمعیت جهان، به برنج به عنوان یک غذای اصلی وابسته هستند. هم‌اکنون ده‌ها هزار نوع برنج» در جهان وجود دارد.از انواع برنج ایرانی می توان

برنج هاشمی ,

برنج شیرودی ,

برنج طارم دم سیاه و … می توان نام برد.باید دقت داشت که هرگز نباید برنج پخته‌شده‌ای را که در فضای آزاد به‌مدت چندین ساعت مانده است مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری‌ای به‌نام باسیلوس سرئوس” رشد می‌کند که خطرناک است.مواد سمی حاصل از این باکتری موجب گرفتگی عضلات، اسهال و تهوع شدید می‌شود. از این رو باید در

خرید برنج و میزان پخت آن دقت لازم را داشت.

هرگز برنج پخته‌شده مانده را مصرف نکنید

در برخی از فرهنگ های غذایی در سراسر جهان، برنج ایرانی وعده اصلی غذای روزانه افراد را تشکیل می دهد که در غذاهای چینی بشترین استفاده را دارد. از آنجایی که بسیاری از وعده های غذای لذیذ و پر طرفدار ایرانی از برنج تشکیل شده همواره باید چگونگی نگهداری آن در نظر گرفته شود.

اصطلاح بسیار رایجی در میان ما ایرانی ها وجود دارد که گفته می شود ن ایرانی برای درست کردن غذا عمدتا دست شان به کم نمی رود و همیشه اندکی بیشتر از میزان مورد نیاز خانواده غذا درست می کنند. البته در بسیاری از مواقع نیز این غذای باقی مانده در وعده های بعدی یا برای ناهار روز بعد اعضای خانواده در محل کار یا مدرسه مورد استفاده قرار می گیرد.

از آنجایی که برنج یکی از اصلی ترین مواد غذایی در سبد کالای ما ایرانیان است بهتر است با اخیرترین پژوهش های علمی انجام شده در مورد این ماده خوراکی آشنا شده و آن را به کار گیریم.

همان طور که اشاره شد در بسیاری از مواقع پیش می آید که پس از مصرف یک وعده برنج مقداری از آن باقی می ماند و در دفعات بعدی و با گرم کردن مجدد آن مورد استفاده قرار می گیرد. نشنال هلث سرویس» اخیرا در مورد سمی بودن این برنج خبر می دهد و دلیل آن را حرارت دادن دوباره برنج نمی داند.

فر

وشگاه برنج ارتا رحیمی ارائه کننده انواع

برنج شمال و

خرید برنج عمده (

برنج ندا،

برنج فجر،

برنج شیرودی ،

برنج طارم و …) با بهترین کیفیت میباشد.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها