نمای کامپوزیت اگر از نوع ضد آتش آن نباشد بسیار خطرناک است و توصیه نمی شود و از نظر زیبایی نیز نمی توان آن را در رده بالایی قرار داد . کامپوزیت به دلیل حس صنعتی بودن ان بیشتر مناسب ساختمان های اداری و تجاری است و کمتر در ساختمان های مسی مورد استفاده قرار گیرد.استفاده از این محصول در نزدیکی دریا به دلیل تغییراتی که بر روی رنگ بوجود می آید توصیه نمی گردد.

تفاوت کامپوزیت و سمنت برد

یکی از نماهایی که در کشور ما به تازگی وارد صنعت ساختمان شده است نمای 

فایبرسمنت یا 

سمنت برد است که که به دلیل خاصیت انعطاف پذیری آن بسیار مورد توجه معماران قرار گرفته است و در معماری می تواند پاسخگوی طرح های بلند پروازانه باشد.

فواید نمای فایبرسمنت

این نما در مقایسه با سایرنماها بهترین نمره را در مقاومت در برابر آتش خواهد گرفت .نوع طرح چوب این محصول از نظر ظاهری بسیار به چوب شباهت دارد اما از چوب طبیعی ارزانتر بوده و به حداقل تعمیر و نگهداری نیازمند است.

نمای 

فایبر سمنت برد طرح های مدرن شبیه به کامپوزیت و سرامیک را ارائه دهد و در مقایسه با کامپوزیت حس صنعتی بودن متریال نما منتقل نمی شود و در ساختمان های مسی به خوبی استفاده می شود. از مزایای این محصول در مقایسه با سرامیک میتوان به وزن سبک تر ، و اتصال کامل به زیر سازی توسط پیچ اشاره نمود که موجب عملکرد ایدآل این نما در هنگام وقوع زله خواهد شد.

شرکت مدرن سازان رادیس با هدف ترویج سبک سازی و مقاوم سازی در صنعت ساختمان و نهادینه کردن استفاده صحیح از مصالح سبک از مصارف مختلف از جمله نمای ساختمان ، سقف کاذب ، دیوار های داخلی و پیرامونی تاسیس گردید.

این شرکت نماینده انحصاری فروش و اجرای 

فایبرسمنت با برندهای DP Board شرکت دیوار پوشش سیمان پارت (اولین 

تولید کننده فایبر سمنت برددر ایران) می باشد.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها